Romana Maghiara English
  DrMihali  
SZATMÁRNÉMETI
Lunca Sighet utca 2
ROMÁNIA

Tel/Fax: 004 0261 763111
Telefon: 004 0361 424242
Mobil:  004 0743 046737, 004 0771 282015


OTOPLASTIA - CHIRURGIA URECHILOR

Daca sunteti nemultumit de aspectul urechilor Dvs. aceasta operatie va ofera posibilitatea unui nou look.

Rezultatele postoperatorii sunt permanente, urechile nerevenind la pozitia initiala.

Otoplastia este un procedeu chirurgical care rezolva urechile mari, disproportionate si le apropie de cap; precum si toate anomaliile congenitale; precum si sechele posttraumatice si postcombustionale.

IMPORTANT:

Pacientul sau cand este cazul unui copil, parintii, vor discuta sincer despre asteptarile lor si despre starea psihica pre si postoperator, tinand minte ca rezultatul va fi o imbunatatire si nu perfectiune !!!

Cand dismorfismul sau defectiunea este severa, este recomandabil ca operatia sa se desfasoare cat mai devreme, pentru a evita stresul emotional cand copilul va merge la scoala.

Interventia chirurgicala se desfasoara in anestezie locala sau generala sau in anumite cazuri cu anestezie locala potentata.

Din multiplele metode chirurgicale folosim mai frecvent pe cea pe cale retroauriculara, cu incizia pielii si a cartilajului auricular care astfel se pot remodela, plicatura si apropia de cap.

Postoperator, copiii se pot intoarce in colectivitate dupa o saptamana, iar adultii isi pot relua lucrul dupa 2-3 zile. Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala deoarece noul look este incantator pentru ochi.

    Psionic - IT OutSourcing, Internet Content Provider, Internet Business Solutions
(c) elisestet 2003