Romana Maghiara English
DrMihali  
SZATMÁRNÉMETI
Lunca Sighet utca 2
ROMÁNIA

Tel/Fax: 004 0261 763111
Telefon: 004 0361 424242
Mobil:  004 0743 046737, 004 0771 282015

VÉGLEGES SZÖRTELENITÉS ,, LASER,, - rel

Végleges szörtelenités ,, LASER MEDIOSTAR,, - ral , ami megfelel a ,, GERMAN MEDICAL PRODUCT ACT ,, -nak és az Európai Kozosség ,, EC MEDICAL DEVICE DIRECTIVE ,, - nek , forgalmazó cég : ASCLEPION MEDITEC AG JENA GERMANY.

•  A müködés alapja : szelektiv fotodermolizis , mely alapján az energia a szortüszoben lévö melaninra van öszpontositva. A keletkezett ho kiöli a szörtüszot, és megálitja a haj formálódását.

•  A laser-rel való szörtelenités elvégeszheto a test bármely részén, ahol több szörzet van. A többségben lévö szörzet eltávolitása ennek szinén alapszik. Ahoz hogy a hatás minnél nagyobb legyen a szörzet szine sötétebb kell legyen A bör szinénél. A telyes szöreltávolitáshoz a kezelést többször meg kell ismételni.

•  Következmények és eredmények .

Laseres kezelés után a bör lehet duzzadt és vörös ( eritem) mint egy hosszas napozás után. Ilyen esetben ajánlatos krémek használata, ami csökkenti a viszketegséget, a fájdalom ellen jég és hidegvizes zacskó alkalmazása.
Kezelés után 7-10 napig tilos napozni.
A kezelt hayszálak ,, noni ,, fognak továbbra is az adott területen 5-7- 10 napig a kezelés után, a miután kihullanak . Ezeket le lehet borotvál- ni , ha a pácienst zavarja , de nem szabat kitépni csipesszel vagy gyan-tával eltávolitani addig amig a kezelés tart.

Sötét szinü haj esetén , ami a ,, laser,, energiáját jobban abszorbálja a hatás sokkal jobb.

ÁRAK: 100-300 EUR. közt , az egyéni sajátosságoktol függoen , és fokozatosan csökken a következö két kezelés alkalmával.

 


    Psionic - IT OutSourcing, Internet Content Provider, Internet Business Solutions
(c) elisestet 2003