Romana Maghiara English
Acasa Despre Noi Chirurgia Cosmetica DrMihali Contact  
SATU MARE
Lunca Sighet nr.2
ROMANIA

Tel/Fax: 004 0261 763111
Telefon: 004 0361 424242
Mobil:  004 0743 046737, 004 0771 282015

 

Orice act de chirurgie estetica este un act personalizat. Deoarece nici un abdomen, nu seamana cu celalalt, chirurgul isi adapteaza tehnica la fiecare caz in parte, in functie nude starea initiala, ci de talie, silueta, tipul morphologic al viitorului operat…, si pe un plan secundar, in functie de dorinta proprie a pacientei sale.

Indiferent de tehnica folosita, chirurgia abdominala lasa intodeauna o cicatrice. Mai trebuie stiut ca timpul este este cel mai bun pentru « stergerea » cicatricei, careia ii trebuie aprox. 2 ani pentru a disparea in proportie de 80-90%., si dupa acest interval continua sa se amelioreze, fara a disparea complet decit sub slip.

Indiferent daca interventia are drept scop sa « reintinda »pielea abdomenului, cind a fost destinsa de una sau mai multe sarcini , sa faca sa dispara o depunere de grasime subombilicala dizgratioasa si persistenta , dupa slabire [sort abdominal], sau o cicatrice dupa o interventie anterioara, ori vergeturile, principiul chirurgical este acelasi.

Chirurgul extrage o « bucata » de piele si de grasime , mai mult sau mai putin lunga sau lata, situata intre ombilic si parul pubian. Cicatricea finala este deci orizontala si joasa, mai mult sau mai putin ondulata.

Atunci cind interventia estesolicitata pentru ablatia vegeturilor abdominale trebuie sa se inteleaga ca numai vergeturile care sunt continute in lamboul de exereza chirurgicala sunt eliminate in mod radical. Toate cele situate deasupra acestei zone nu pot fi indepartate. Cu toate acestea, repunerea in tensiune a pielii la finalul interventiei poate permite, uneori, o estompare relativa a vergeturilor restante printr-un efect mecanic de intindere. Un tratament mezoterapic-mici intepaturi multiple, poate fi eficient.


    Psionic - IT OutSourcing, Internet Content Provider, Internet Business Solutions

(c) elisestet 2003-2008