Romana Maghiara English
Acasa Despre Noi Chirurgia Cosmetica DrMihali Contact  
SATU MARE
Lunca Sighet nr.2
ROMANIA

Tel/Fax: 004 0261 763111
Telefon: 004 0361 424242
Mobil:  004 0743 046737, 004 0771 282015

 

Marirea buzelor este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter definitiv sau temporar [6-9luni] in functie de substanta utilizata.
Substantele utilizate pentru marirea buzelor sunt grasimea autologa, PURAGEN, HYLAFORM, RESTYLANE, MATRIGEL, BIOALCAMID, COLAGEN - proteina naturala.

SENZUALITATE - buzele senzuale sunt secretul seductiei. Indiferent ce varianta de ruj este folosita, conformatia buzei este cea remarcata de la prima vedere. Aplicarea rujului la nivelul unor buze nereliefate, slab conturate, subtiri, fara volum , nu face decat sa scoata in evidenta acest defect estetic. Marirea buzelor poate da si un aspect de intinerire faciala mai ales daca este asociata si cu coretia ridurilor faciale folosind tot produse injectabile.
Colagenul injectat sau grasimea se folosesc in general pentru imbunatatirea aspectului pielii. Ele pot umple ridurile si pliurile faciale, cutele sau unele cicatrici, sau pentru a reda un aspect mai senzual si mai plin a buzelor. Aceste injectii nu sunt suficiente pentru inlaturarea ridurilor profunde , de ex. ridurile verticale din jurul gurii; in aceste cazuri se apeleaza la resurfacing, peeling chimic, dermabraziune, sau tratament cu laser. Spre deosebire de filling sau umplere, resurfacingul sterge ridurile fine si da un aspect mai tanar al pielii.
Voi insista asupra materialelor injectabile resorbabile,grasime, colagen. Nu va asteptati la un rezultat de durata ca si dupa metodele chirurgicale. Cercetatorii cred ca varsta, bagajul genetic, calitatea pielii, modul de viata, ca si locul unde este injectat, influenteaza rezultatul. MATRIGELUL, PURAGENUL, HYLAFORMUL, VARIODERMUL sunt produse injectabile cu continut de acid hyaluronic lent resorbabile care confera un rezultat deosebit, un aspect natural, o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat, nu da reactii alergice. Indicatiile acestor substante sunt: ridurile fine, umplerea micilor subdenivelari tegumentare determinate de virsta sau de actiunea razelor solare, marirea buzelor. Injectarea se face strict intradermic si seriat de-a lungul ridului.

Marirea buzelor cu grasime este o procedura facila constand in injectarea grasimii la nivelul buzelor utilizand o canula speciala, cu o durata a rezultatului de 4-9 luni in functie de persoana si de cantitatea injectata. Pentru ca rezultatele tratamentului sa fie cat mai bune se recomanda ca volumul injectat sa fie relativ mic, pentru ca la volum prea mare in prima sedinta ,riscam ca aceasta sa nu fie vascularizata si sa fie rezorbita prin lichefiere. Este mai bine sa obtinem un volum final din 2 sau 3 sedinte decat nimic dintr-o singura sedinta. Grasimea este un material foarte bine tolerat pentru ca provine din organismul persoanei si care se comporta natural in timp, astfel daca persoana inbatraneste sau slabeste si grasimea transplantata se micsoreaza. Dupa operatie se administreaza antibiotice si cu ungvent hidratant se va face masajul zonei transplantate timp de cca.1 sapt.
Conturul buzelor: se injecteaza in derm la 1mm de marginea buzei rosii, cu «injectare in retragere» , acul este foarte superficial introdus, astfel incat sa se vada prin transparenta. Traseele trebuie sa fie precise si dispuse unul in continuarea celuilalt fara intrerupere. Se incepe din centru si se continua spre colturile gurii. Rezultatul trebuie sa fie un cordon discret si regulat, fara intreruperi. In buza rosie nu se injecteaza niciodata superficial.
Recomandare dupa injectare, valabile pentru toate tipurile de implant: evitarea mimicii in urmatoarele 3-4 ore, evitarea expunerii solare, evitarea saunei, sporturilor violente si alcoolului citeva zile. Eventual se poate prescrie un produs local astringent sau antiinflamator, uneori un corticoid local sau oral.
Ce este acidul hyaluronic ? Este un gel limpede un component natural al corpului care retine apa, joaca un rol important in asigurarea volumului in piele prin retinerea apei in tesuturi.

    Psionic - IT OutSourcing, Internet Content Provider, Internet Business Solutions

(c) elisestet 2003-2008