Romana Maghiara English
Acasa Despre Noi Chirurgia Cosmetica DrMihali Contact  
SATU MARE
Lunca Sighet nr.2
ROMANIA

Tel/Fax: 004 0261 763111
Telefon: 004 0361 424242
Mobil:  004 0743 046737, 004 0771 282015

 

Dr.Teodor Mihali ,manager Clinica ELISESTET SatuMare, singura clinica specializata in epilarea - definitiva:
"Ne-am propus si am reusit sa transformam epilarea definitiva intr-un demers estetic firesc al oricarei femei care se respecta si isi doreste sa fie in orice moment sigura pe sine,sexy si fara griji. Pentru foarte multi parul in exces sau situat in anumite zone delicate ale corpului sau fetei constituie un puternic factor de stres, iar epilarea definitiva –recomandata chiar si de medicii dermatologi si endocrinologi ca unica solutie viabila-reuseste sa le reface increderea in propria persoana si le sporeste atractivitatea."

Ce este epilarea definitiva ?

Epilarea definitiva este tratamentul prin care se obtine distrugerea permanenta a foliculilor de par activi existenti intr-o anumita arie a corpului in procent maxim posibil de atins de 90-95% pentru femei si 70-75% pentru barbati, cu variatii pentru fiecare zona a corpului.

Ce este important pentru o persoana care urmeaza tratament de fotoepilare definitiva ?

1. Sa respecte cadenta sedintelor de tratament pentru cele mai bune rezultate dupa recomandarea terapeutului.
2. Sa inteleaga acest proces si faptul ca fotoepilarea nu atinge gradul de 100%-adica nu se pot distruge 100 din 100 fire niciodata. !
3. Sa aiba incredere in rezultatul final - deoarece procesul are loc in piele si nu este ceva vizibil.
4. Sa aiba asteptari realiste.
5. Sa nu epileze parul intre sedintele de tratament. Poate recurge la radere pentru indepartarea firelor ce incep sa creasca.
6. Sa nu se expuna la soare pe parcursul tratamentului si doar pe zona aflata in tratament. Altfel, radiatia luminoasa nu poate deosebi pigmentul din piele de cel din firul de par, iar tratamentul nu este eficient.
7. Sa inteleaga ca tratamentul nu lasa semne.
8. Sa stie ca tratamentul este atit cosmetic – este perfect atit pentru eliminarea foliculitei., cit si medical - eficient in remediul hirsutismului.

Cele mai importante informatii de retinut despre tratamentul de epilare definitiva.

1. Epilarea definitiva este definitiva pe zonele non androgenice! Parul nu mai recreste din foliculii distrusi permanent, impreuna cu celulele lor germinative (cele responsabile de crearea unui nou fir).
2. Nu se face intr-o singura sedinta !
3. De ce dureaza mai mult de 1 an pina la atingerea unui procent bun de clereance? Parul creste ciclic, parcurgind 3 etape diferite de evolutie, iar durata medie a unui ciclu este de 18 luni, timp in care foliculii pilosi sunt activi –adica vom vedea la suprafata pielii ca parul creste.
4. Ne nastem avind un numar predeterminat genetic de foliculi pilosi, din care doar o parte este activa. Acesti foliculi sunt cei pe care ii distruge radiatia luminoasa in cadrul tratamentului de epilare definitiva. In cursul vietii, alti foliculi pot primi stimuli hormonali pentru a produce fire de par – aceasta este o situatie posibila,dar relativ rar intilnita pe zonele ce nu au o puternica conditionare hormonala.
5. Este un procedeu care trebuie a fi privit ca un proces ! Cu fiecare sedinta mai multi foliculi sunt eliminati permanent.
6. Nimeni nu iti poate garanta numarul de sedinte de care vei avea nevoie !
7. Cei mai buni pentru fotoepilare sunt cei cu parul negru si pielea alba.
8. Rezultatul depinde de mai multi factori, unii care tin de pacient :

- Culoarea pielii
- Culoarea firului de par
- Adincimea la care se gaseste radacina
- Zona corpului
- Sex-femeie/barbat
- Unii care tin de tehnologia utilizata
- IPL
- Laser
- PPX (fotopneumatica)
- Si alti factori care depind de experienta si dibacia terapeutului specialist, ce trebuie sa stie sa jongleze cu parametrii echipamentului.

Care este metoda de lucru in epilarea definitiva ?

Fie ca este vorba despre IPL, laser sau PPX, principiul este acelasi: fototermoliza selectiva. Lumina avind caracteristici speciale in functie detehnologie si producatorul echipamentului - lungimea de unda este deosebit de importanta, precum si puterea emisa pe aria tratata - este absorbita de pigmentul numit melanina continut in celulele foliculului pilos (radacina firului de par), unde este convertita in caldura, ce distruge selectiv celulele germinative ale firului de par.

Ce avantaje are epilarea cu lumina ?

Este in acelasi timp eficienta - distruge radacinile firelor de par si blinda - protejeaza pielea si tesuturile inconjuratoare.
Este sigura – lungimile de unda periculoase pentru piele sunt eliminate cu ajutorul unui cut-off filter.
Pielea este respectata - energia luminii actioneaza in profunzime distrugind radacinile firelor de par.
Rezultatele sunt vizibile inca de la primele sedinte.
Timpul de tratament este foarte redus 7-8 minute pentru axila de exemplu.
Orice fel de tip de par ce contine pigment poate fi tratat.
Pot fi tratate piele de la alb scandinav pina la piele ciocolatie.
Pot fi tratate orice fel de zona a corpului – fata, axila, bikini, picioare, umeri, orice zona oricit de intinsa ca suprafata sau delicata, chiar si areola mamara sau fese.

Epilarea definitiva poate fi realizata pe orice zona a corpului si a fetei mai putin sprincenele si zona scrotala la barbati.
Nu necesita timp de recuperare - pacientul se poate intoarce imediat la activitatile curente.
Nu necesita anestezierea zonei de tratat.
Nu exista risc de infectare.


    Psionic - IT OutSourcing, Internet Content Provider, Internet Business Solutions

(c) elisestet 2003-2008