Romana Maghiara English
Acasa Despre Noi Chirurgia Cosmetica DrMihali Contact  
SATU MARE
Lunca Sighet nr.2
ROMANIA

Tel/Fax: 004 0261 763111
Telefon: 004 0361 424242
Mobil:  004 0743 046737, 004 0771 282015

 

Imbatranirea este un proces natural care produce frecvent ridarea si lasarea pielii fetei. Musculatura fetei si gatului slabeste si muschii se lasa.

Aceasta operatie se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor care sunt nemultumiti de aspectul fetei si gatului lor. Odata cu varsta, pielea isi pierde elasticitatea si se lasa sub actiunea gravitatiei. La aceasta contribuie stresul cotidian, expunerea la soare, scaderea in greutate si in special ereditatea.

Persoanele care solicita aceasta operatie au varsta intre 35-75 ani. Persoanele care arata bine dupa lifting aratau bine si inainte. Liftingul intinereste, nu infrumuseteaza.

Operatia : inciziile care se practica se fac de la nivelul pielii paroase a capului, in fata pavilionului urechii, ocolind lobulul se ajunge in spatele urechii in pielea paroasa. Pielea decolata se intinde si se repozitioneaza pentru a creea un nou look, iar excesul cutanat se excizeaza. Pentru a evita formarea hematoamelor, se pot fixa 2 tuburi de dren.

Postoperator, poate aparea tumefierea fetei care dispare dupa cateva zile, echimoze sau hematoame minore care se resorb in 2 saptamani.

 

Activitatea poate fi reluata dupa 2-3 zile. Rezultatele unui lifting facial dureaza aproximativ 5-10 ani. Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

Costul operatiei este 800-1000 EUR in functie de complexivitate.

Gradul de satisfactie al pacientului depinde de o multime de factori. Expectatii realiste preoperator, cunoasterea si acceptarea riscurilor si consecintelor sunt cei mai buni factori predictivi pentru o operatie reusita. Scopul acestei intreventii nu este perfectiunea, ci imbunatatirea situatiei preexistente.


    Psionic - IT OutSourcing, Internet Content Provider, Internet Business Solutions

(c) elisestet 2003-2008