Romana Maghiara English
Acasa Despre Noi Chirurgia Cosmetica DrMihali Contact  
SATU MARE
Lunca Sighet nr.2
ROMANIA

Tel/Fax: 004 0261 763111
Telefon: 004 0361 424242
Mobil:  004 0743 046737, 004 0771 282015

 

Chirurgia estetica a corpului in ansamblul sau si a siluetei in mod particular a inregistrat un beneficiu imens prin introducerea lipoaspiratiei, progresul cel mai important realizat de chirurgia estetica in ultimii ani. Aspirarea grasimii a revolutionat chirurgia conturului corporal fiind considerate in present unica metoda eficace de indepartare a depozitelor adipoase disgratioase, indifferent unde sint localizate acestea si fara a lasa nici o cicatrice.
Lipoaspiratia corecteaza de o maniera eficace si durabila excesul adipos care deformeaza diferite regiuni ale corpului si care este rezistent la metodele clasice de slabire [dieta sau exercitiu fizic].

Termenul “CONTURAREA CORPULUI” este acum bine cunoscut in profesia medicala. Este essential sa ne dam seama ca tehnica lipoaspiratiei nu este un tratament sau o vindecare a obezitatii generalizate.
Dimpotriva, ea se potriveste cel mai bine pentru eliminarea depozitelor de grasime localizate sau pentru zone focale de lipodistrofie.
Asa cum inaltimea, conformatia corpului, conturul nazal, modul de pierdere a parului depind de ereditatea familiala, tot astfel si unele depozite de grasime specifice sunt predominante genetic.

Lipoaspiratia se potriveste cel mai bine acelora care au o elasticitate rezonabila a pielii si care au incercat prin programe de exercitii si dieta sa scape fara succes de deranjantele acumulari de grasime localizata in zone focale ca fata, gusa, brate, sini de barbati, abdomen, talie, solduri, fese, coapse , genunchi, glezne.

 
Dupa eliminarea grasimii, pielea coboara in depresiunea creata prin lipoaspiratie si rezultatul estetic este bun. Daca pielea este in exces sau nu este elastica,se produce o vizibila ptoza, cadere a pielii in exces si va fi nevoie de inca o procedura pentru a exciza, drapa sau contura pielea ramasa in exces.
Un efect potential major [complicatie] este de natura psihologica, deoarece imediat dupa operatie si pina la citeva saptamini [2-6 sapt.] nu se observa vreo diferenta notabila.
CLINICA ELISESTET are in dotare un aparat ultramodern LIPOMATIC, avind ca principiu de actiune vibroliposculptura, adica o miscare vibratorie automata foarte fina a canulei de aspiratie, atit inainte si inapoi, cit si circular. Miscarea vibratorie de frecventa joasa permite atit o aspirare uniforma si rapida agrasimii, dar si un efect de protectie a tesuturilor si vaselor de singe din aria tratata, ducind la o recuperare postoperatorie rapida si la un aspect final natural al zonei.

    Psionic - IT OutSourcing, Internet Content Provider, Internet Business Solutions

(c) elisestet 2003-2008