Romana Maghiara English
Acasa Despre Noi Chirurgia Cosmetica DrMihali Contact  
SATU MARE
Lunca Sighet nr.2
ROMANIA

Tel/Fax: 004 0261 763111
Telefon: 004 0361 424242
Mobil:  004 0743 046737, 004 0771 282015

 

Ptoza mamara consta intr-o alunecare cu coborire a glandei mamare, asociata cu o distensie exagerata a invelesului cutanat, sanul devenind jos situate in raport cu toracele si golit in partea sa superioara [polul superior]. Se instaleaza cel mai frecvent dupa o scadere semnificativa in greutate sau o sarcina [cu sau fara alaptare].

Interventia chirurgicala are ca scop ascensionarea complexului areolo-mamelonar jos situate, strangerea si fixarea glandei intr-o pozitie adecvata precum si eliminarea excesului de piele.

Operatia este facuta sub anestezie generala, dureaza in medie 3-4 ore, iar durata spitalizarii este 48-72 ore. Cicatricea postoperatorie are forma unui ”T inversat”.
Incizia este facuta circular, la marginea areolei mamare, coboara apoi vertical pe san si se continua bilateral in santul submamar realizind forma unei ancore. Aceasta cicatrice nu va fi vizibila daca purtati sutien, ea se va atenua treptat in timp, dar nu va disparea complet niciodata. Cicatricile sunt lucrul celmai delicat pe care il implica aceasta operatie si trebuie sa faca obiectul unei supravegheri atente si personalizate, procesul de cicatrizare fiind diferit de la o persoana la alta.
In cazul micsorarii sanului se intervine in cadranul superoextern, prin rezectie.
Operatia de ridicare a sanilor va poate inbunatatii aspectul fizic si intari increderea in propria persoana, restul depinde de dvs.
Operatia de ridicare a sanilor cu sauf ara implante mamare este singura care realizeaza ridicarea si proiectia anterioara a sanilor realizind un aspect placut.

Efecte postoperatorii :

- dupa operatie trebuie sa purtati un sutienelastic sau un bustier. Aceasta realizeaza o pozitionare corecta a sanilor in timpul vindecarii pentru a mentine simetria si compactarea acestora.
- discomfortul initial este controlat cu medicatie antialgica.
- scoaterea firelor se face la 7-14 zile postoperator
- bustierul elastic se poarta 2-3 sapt.


    Psionic - IT OutSourcing, Internet Content Provider, Internet Business Solutions

(c) elisestet 2003-2008