Romana Maghiara English
Acasa Despre Noi Chirurgia Cosmetica DrMihali Contact  
SATU MARE
Lunca Sighet nr.2
ROMANIA

Tel/Fax: 004 0261 763111
Telefon: 004 0361 424242
Mobil:  004 0743 046737, 004 0771 282015

 

Tratamentul bolii varicoase este de domeniul chirurgiei vasculare si totusi foarte multi pacienti recurg la specialisti in chirurgia plastica si estetica. Aceasta se intimpla din mai multe motive: unele sunt numai acuze de natura estetica ca de exemplu varicozitatile difuze de tip reticular, varicele cu topografie anarhica, nesistematizata, unde inciziile chirurgicale ar aduce un prejudiciu estetic, varicozitati inestetice, asimptomatice, rosii sau albastre, cuperoza; evitarea cicatricilor lungi si urite; alte cazuri pot fi tratate numai de plasticieni printr-o combinatie de procedee, chirurgical, sclerozari, laserterapie.
Societatea moderna tinde sa acorde problemelor estetice o valoare egala cu cea a tulburarilor functionale si a leziunilor cutanate din insuficienta venoasa. Orice metoda de tratament aplicata in boala varicoasa trebuie sa puna pe picior de egalitate rezultatele functionale cu cele estetice.

Clinica ELISESTET aplica in prezent toate procedeele de ultima ora, avand o dotare ultramoderna.

Scleroterapia a fost inventata in anul 1920 pentru tratamentul varicozitatile de tip reticular, venele paianjen [naevi spider], teleangiectazii, angioame mici stelare ale fetei si decolteului, mici vase de singe rosii si albastre. Acestea pot apare pe coapse, gambe, picior, fata. Scleroterapia se efectueaza cu solutie sclerozanta care se injecteaza in vene cu un micro ac,care face ca vena sa se albeasca si apoi gradual sa dispara. Un tratament tipic dureaza intre 30min. si o ora, iar pacientii pot imediat sa se intoarca la munca si la activitatile normale. Repetatea tratamentului se face la 2-3 sapt.

Tratamentul LASER actioneaza prin absorbtia maxima in vasul tratat [in hemoglobina] folosind principiul fototermolizei selective si al fotocoagularii. Parametrii de care depinde eficienta tratamentului ar fi: lungimea de unda, durata pulsului si diametrul spotului. Cand temperatura generata de unda laser este suficient de mare, hemoglobina din vase coaguleaza, scotid astfel din circuit un segment venos. Clinica elisestet dispune de un laser cu rubin.

Tratament chirurgical al varicelor hidrostatice
Chirugia plastica prin metode specifice, cu incizii minore poate indeparta vene varicoase de calibru mare, care nu pot fi tratate prin celelalte metode si care ulterior devin invizibile.

IMPORTANT: nu neglijati tratamentul varicelor din cauza multiplelor complicatii care pot aparea. Adresativa din timp medicului.


    Psionic - IT OutSourcing, Internet Content Provider, Internet Business Solutions

(c) elisestet 2003-2008