Romana Maghiara English
Acasa Despre Noi Chirurgia Cosmetica DrMihali Contact  


 
 

INFIINTARE

Clinica privata ELISESTET functioneaza de la data de 01.08.2003, in urma constituirii SC ELISMED SA, cu sediul in localitatea Satu Mare, Jud. Satu Mare, ROMANIA si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia din Romania. La exact 5 ani de la infiintare, la 01.08.2008, clinica isi muta sediul in Satu Mare, str. Lunca Sighet nr.2, avandu-l ca administrator pe dr. Teodor Mihali.

AMPLASAREA SI STRUCTURA CLINICII

Spatiul destinat clinicii este de 140 mp intr-un edificiu gen vila, situata in Satu Mare, str. Lunca Sighet nr.2, strada invecinata cu parcul Titulescu, avand fatada iluminata prin firma luminoasa.

Spatiul destinat clinicii se compune din: receptie; 2 camere de consultatie si tratament; sala de operatie; 1 salon cu doua paturi, camera asistente, spalatorie si centrala termica proprie, precum si sterilizare inventar moale si instrumentar proprie la demisol, grupuri sanitare pentru pacienti si personal separat.

DOTARE

Sala de operatie este dotata cu instrumentar chirurgical, aparatura si mobilier de ultima ora.
Clinica dispune de 2 lasere nr. 1 in Europa, pentru epilare definitiva MeDioStar ce corespunde cu German Medical Product Act si cu Normele Comunitatii Europene EC MEDICAL DEVICE DIRECTIVE - firma producatoare fiind ASCLEPION-MEDITEC AG-SENA GERMANIA si cel de-al doilea BEAUTY STAR 532, pentru vene mici, varice, leziuni pigmentare, teleangiectazii, angioame si hemangioame etc.

Pentru pigmentarea contururilor pleoapelor, buzelor, sprancenelor, areolelor mamelonare, cicatricilor, folosim sistemul ultraperformant BLEFARO BPS-1000 a firmei POLYTECH SILIMED GERMANIA, la care se adapteaza piesa de dermabraziune cu succes remarcabil in refinisarea pielii, pentru netezirea ridurilor fine ale fetei, acnee, indepartarea tumorilor benigne, cicatrici.
Modelarea contururilor dispune de cele mai moderne canule de aspiratie tip FINESSE adaptabile unui aspirator LIPOMATIC, caruia i se adauga si un vibrolipomatic EUROMI de ultima generatie care asigura o liposculptura uniforma pe orice zona a corpului.

Pentru anestezia generala a pacientilor folosim aparatul SATURN EVO al firmei MEDEC BENELUX din BELGIA editia ianuarie 2003.

Saloanul este dotat cu grup sanitar, TV, telefon si 2 paturi + dulap aferent.PERSONALUL CLINICII

Echipa colaboratoare cu seful clinicii dr. TEODOR MIHALI, medic primar, este formata din: medic anestezist-reanimator DR. NICOLAE BRANISTE, 2 asistente medicale: DOINA BENEA si MARIKA SZOLOMAYER; o infirmiera PLETT VIORICA si un contabil-economist LENA BOTA.

PROGRAM DE FUNCTIONARE

LUNI pana VINERI intre orele 14.00 -18.00

Daca doriti o programare sau detalii despre operatii, contactati-ne la :

Tel/fax : 004 0261 763111
Telefon: 004 0361 424242
Mobil : 004 0743 046737; 004 0771 282015    Psionic - IT OutSourcing, Internet Content Provider, Internet Business Solutions
(c) elisestet 2003-2008